0722.281.097 contact@arbo-catina.ro

Cătina – un remediu naturist împotriva bolilor

Știm că fructele de cătină sunt bogate în vitamine și au un aport nutrițional foarte bogat pentru sistemul nostru imunitar. În acest articol ne vom mări cunoștințele despre aceste fructe bogate în vitamine și minerale și vom putea observa cum ne ajută acestea în diferite afecțiuni sau boli.

Începem cu anemia, fiind o problemă extrem de întâlnită în zilele noastre. Dacă avem anemie și ne simțim slăbiți, este optim să cumpărăm de la farmacie pulbere de cătină și să urmăm o cură de aproximativ 30 de zile în care să luăm zilnic câte o linguriță rasă de pulbere de cătină de 4 ori pe zi.

Pentru persoanele care suferă de hepatită sau ciroză hepatică este indicat să bem câte un pahar de suc proaspăt pe zi. Acesta are efecte uimitoare asupra ficatului și asupra sănătății întregului sistem imunitar. Dacă nu dispunem de suc natural proaspăt, putem să înlocuim sucul cu o linguriță de sirop de cătină administrat de 6 ori pe zi. Urmăm o cură de aproximativ 3 luni, apoi facem pauză o lună. Atenție, alături de acest tratament naturist este indicat să urmăm și un regim strict bogat în fructe, legume și cărnuri slabe.  

Pentru gripă, guturai sau pur și sensibilitate la răceli este de preferat să administrăm siropul de cătină. Acesta face adevărate minuni, întărind în primul rând capacitatea naturală a organismului, apoi prevenind complicațiile gripei, prin efectele sale bactericide. Se iau preventiv 4-5 lingurițe de sirop de cătină pe zi, pe stomacul gol, în cure de trei săptămâni minim. Odată afecțiunea declanșată, se iau până la 8 lingurițe de sirop de cătină pe zi pentru a ne ajuta organismul să lupte eficient și pentru a-l hrăni corespunzător. saptamani minimum. 

Enterita, colita de putrefacție. Pentru această afecțiune consumul proaspăt de suc amestecat cu morcovi și ardei kapia face minuni. Putem să facem o cură de aproximativ o lună cu acest suc amestecat cu morcov și ardeiul kapia și să bem un pahar pe zi. Dacă nu dispunem de acest remediu, pulberea luată pe stomacul gol înainte de masă face și aceasta minuni. Trebuie să luăm de 3 ori pe zi câte o linguriță rasă, înainte de fiecare masă principală.

Alcoolism și tabagism – studiile realizate în Rusia, țara în care tabagismul și alcoolismul sunt probleme actuale care de multe ori au scăpat de sub control, arată că tratamentul cu cătină face mai ușoară trecerea de la alcool la o viață fără. Cătină ajută și la eliminarea intoxicațiilor provocate de alcool. Spre exemplu, alcoolicii care au urmat un tratament cu cătină în timpul unei cure de dezintoxicare nu au avut nevoie de același număr de spitalizare, iar efectele secundare precum, tremuratul mâinilor, nervozitatea sau ieșirile violente, au fost mai estompate în cazul celor care urmau tratament cu cătină versus cei care nu îl urmau. 

Comments are closed.

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)