0722.281.097 contact@arbo-catina.ro

Fructul miraculos care crește imunitatea

Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere al sănătății pentru noi, oamenii. Dacă îți simți sistemul imunitar slăbit și iar corpul tău parcă nu are vlagă, ai nevoie de un impuls, de o doză de vitalitate. Câteva dintre simptomele care ar trebui să îți dea de bănuit referitor la sistemul tău imunitar slăbit ar fi lipsa nutrienților îmbolnăvindu-te des și foarte ușor, dacă te refaci greu și dacă te simți mereu obosit și slăbit. Dacă ai toate aceste simptome, a venit momentul să faci o cură prin sucuri de cătină. Cătina este cunoscută din cele mai vechi timpuri pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătății noastre. 

Cătina, în limbajul popular se mai numește și cătină de râu sau cătină albă. Beneficiile cătinei sunt cunoscute încă din antichitate, fiind folosită în special de tibetani, chinezi și japonezi pentru proprietățile sale extrem de benefice. Cătina este la bază un arbust fructifer. Acesta este originar din Asia.  La noi în țară, cătina crește în zonele montane joase, iar fructele ei se recoltează din august până la sfârşitul lui octombrie.
Având un conținut foarte ridicat de vitamina C, este și un foarte bun antioxidant, bun citoprotector, vitaminizant, emolient, depurativ, antiinflamator, cicatrizant și imonustimultor. Toate aceste afirmații fac din fructele de cătină un aliat de nădejde împotriva bacteriilor, virozelor, răcelilor și cresc sistemul imunitar. 

 

Îți recomandăm o cură de aproximativ 10 săptămâni cu sucurile noastre de la ARBO Cătină. În cel mai scurt timp vei simți îmbunătățiri din punct de vedere al energiei, al vitalității, al poftei de viață și te vei încărca cu nutrienți fără de care corpul tău suferă.

Nu va fi suficient să faci o cură de câteva zile. Pentru ca rezultatele să se vadă, îți recomandăm să ai și un stil de viață sănătos, consumând fructe și legume, dar să faci regulat și sport. Deși sucul BIO de cătină de la ARBO îți va da imediat un plus de vitalitate și o poftă de viață, ține cont că sistemul tău imunitar va fi în continuare slăbit. De aceea recomandăm o cură de aproximativ 10 săptămâni cu suc de cătină.

 

Sucurile bio de cătină de la ARBO au certificările ISO 22.000/2005 și cumpărăm doar de la producători locali care la rândul lor dețin următoarele certificări pentru ca tu să ai parte de cea mai bună calitate și siguranță atunci când bei sucurile noastre:

 

Certificat Eco Ecosar 2020
Certificat ECO mere
Certificat ISO
Certificat ECO miere

Comments are closed.

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)