0722.281.097 contact@arbo-catina.ro

Retete cocktail

Știm cu toții beneficiile miraculoase ale sucului de cătină și ce aport sporit are acesta pentru sănătatea noastră. Fructele de cătină conțin substanțe biologice cu un rol fundamental în reglarea metabolismului nostru. Pe lângă acestea, sucul de cătină este unul dintre cele mai nutritive și bogate în vitamine, printre care A, B1, B6, C, E, F, K, P și vitamina C (de 10 ori mai multă decât conțin citricele).

Consumul de suc de cătină este important mai ales în perioadele reci, atunci când organismul nostru are tendința să fie expus gripei și răcelii. Cu atât mai mult în perioada sărbătorilor de iarnă atunci când consumăm alimente calorice, nu foarte sănătoase sau în exces.

Așadar, după o perioadă solicitantă pentru organismul nostru, putem să ținem o mică cură de aproximativ 2 zile în care să consumăm câteva cocktailuri pe bază de fructe proaspete.
Venim în sprijinul dumneavoastră cu 3 rețete care vă vor ajuta să vă mențineți un nivel optim al metabolismului în perioada sărbătorilor.

Cocktail cu kiwi și suc de cătină cu miere.

Ingrediente: 4 kiwi, un măr verde, 250 ml suc BIO de cătină cu miere de la Arbo

Mod de preparare: Curățăm de coajă cei 4 kiwi, mărul verde și punem fructele într-un blender, alături de sucul bio de cătină cu miere de la Arbo. Blendăm cât să obținem o pastă și apoi putem servi. Este important de menționat că sucul de cătină cu miere de la Arbo are o concentrație de 22% cătină, cu mult peste alți producători din piață.

Cocktail Summer

Ingrediente: 3 lămâi, frunze de mentă, 250 ml suc BIO de cătină cu mere de la Arbo

Mod de preparare: Întâi de toate vom spăla lămâile, le vom tăia în jumătate și le vom stoarce. Punem 3-4 frunze de mentă tocate subțire într-un pahar, adăugăm sucul celor 3 lămâi, iar peste punem sucul bio de cătină cu mere de la Arbo. Tot ce rămâne de făcut este să amestecăm cu o linguriță și să servim. Este important de menționat că sucul de cătină cu mere de la Arbo are o concentrație de 20% cătină, cu mult peste alți producători din piață.

Cocktail energizant.
Ingrediente: Ghimbir, un măr, un grapefruit, 250 ml suc concentrat BIO de cătină de la Arbo :

Mod de preparare: Curățăm întâi de toate ghimbirul cu ajutorul unei lingurițe, apoi tăiem 3 feliuțe subțiri din acesta și le adăugăm în blender, alături de mărul tocat și grapefruit tăiat. Blendăm aproximativ un minut și apoi adăugăm sucul concentrat bio de cătină de la Arbo. Blendăm aproximativ un minut cât să se amestece gusturile și putem servi.

Echipa Arbo Biosistem vă urează sărbători fericite!

Comments are closed.

You were not leaving your cart just like that, right?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)